Új jelszó kérése
Termék részletek


Hanya Yanagihara - Egy kis élet (új példány)

Hanya Yanagihara - Egy kis élet (új példány)

Státusz
ÚJ    
-25%
Termék ára
3 999 Ft
Akció: 3 000 Ft3000
Kezdete: 2018.02.11   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
A termék tulajdonságai
Barátság, család, szerelem, sikerek és kudarcok, boldogság és mély, sötét fájdalom...
azaz EGY KIS ÉLET.

Négy fiatal, akik egyetemi éveik alatt ismerkedtek meg, a hírnév és a gazdagság vágyával New Yorkba költöznek. Mindannyian gondokkal küzdenek, sodródnak, és csak barátságuk és ambíciójuk élteti őket. Kapcsolatuk, melyet drogfüggőség, siker és büszkeség árnyal, az évtizedek folyamán egyre mélyül; a barátokat közös rajongásuk tartja össze: mindannyian szeretik a nagyon okos és titokzatos Jude-ot, akit kimondhatatlan gyerekkori trauma sebzett. A testvéri kötődés himnusza, a huszonegyedik századi szeretet és szerelem mesteri ábrázolása. Hanya Yanagihara felkavaró és lebilincselő regénye a családokról szól, amikbe beleszületünk, és amiket magunknak hozunk létre. Megmutatja a fájdalom mélységeit és a barátság határát, mely minden emberi életet behálóz.

Ajánlók:

,,Rendkívüli! A trauma és az igaz, őszinte barátság felülmúlhatatlan nagyeposza intelligenciával, mélységgel. Az Egy kis élet igazi klasszikus, melyhez az összes e témában íródó regényt mérni fogják."
The Wall Street Journal

,,Páratlanul gazdag regény, mely csodás, hosszú prózaszakaszokkal, feledhetetlen karakterekkel, a művészet, az ambíció, a barátság és a megbocsátás elsöprő erejű bemutatásával örökre nyomot hagy az olvasó lelkében."
Entertainment Weekly

,,Megható, örök és hamisítatlan szerelmi történet, az élethosszig tartó őszinte, korlátlan barátság himnusza."
The Financial Times

,,Lenyűgöző! Nemcsak hogy lebilincselő generációs portrét nyújt, de elementáris erővel, könnyekig megindítóan vizsgálja az emberi gonoszság mélységeit, a kegyetlenséget, amelyet a barátság gyógyító ereje ellensúlyoz."
The New Yorker

,,Semmihez sem hasonlítható. Komoly kérdéseket vet fel a humanizmusról, az eutanáziáról, a pszichiátriáról és a modern élet döntéseiről. Lenyűgöző, szívszorító, keserédes olvasmány."
The Guardian
ISBN
9789632618647
Kiadó
Maxim
Oldalszám
784
Kiadás éve
2017
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés