Új jelszó kérése
Termék részletek


Gregg Hurwitz-A Seholember (új példány)

Gregg Hurwitz-A Seholember (új példány)

-25%
Termék ára
3 295 Ft
Akció: 2 470 Ft2470
Kezdete: 2018.02.06   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
A termék tulajdonságai
Evan Smoak. A Seholember. X Árva. Utolsó mentsvár.

Egy nevelőotthonból került a szigorúan titkos Árva Programba, hogy letagadható, halálos ügynökké képezzék. X Árva azonban szakított egykori mestereivel, majd arra használta tudását, hogy felszívódjon, új életet kezdjen, és segítsen azokon, akiken már senki más sem segíthet. Ő lett a Seholember, akinek nevét csak suttogva ejtik ki.

Ám új életét váratlan támadás szakítja meg. Elfogják, elkábítják, és egy világtól elzárt helyre viszik. Fogva tartói azt hiszik, elég a ketrec, elég a sok őr - nem tudják, hogy Evan nem tehetetlen és kiszolgáltatott bezárva sem. Nem tudják, hogy a világ egyik leghalálosabb és legtalálékonyabb gyilkosával zárták össze magukat, akit egykor arra képeztek ki, hogy bármilyen helyzetből ép bőrrel vágja ki magát.

De Evan megmenekülésétől nem csak a saját, hanem mások élete is függ. X Árvának pedig mindennél fontosabb megmenteni másokat. Bármi áron.

Az azonnali nemzetközi bestsellerré váló X Árva folytatása, a pokolian izgalmas Orphan X-sorozat második része egy újabb letaglózó, kőkemény thriller Gregg Hurwitz boszorkánykonyhájából.
ISBN
9789634700050
Kiadó
Fumax Kiadó
Oldalszám
350
Kiadás éve
2017
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés