Good Life Határidőnapló - 2023

-27%
ÚJ
Good Life Határidőnapló - 2023
5 490 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 008 Ft

HETI TERVEZŐ * ASZTROLÓGIAI ELŐREJELZÉS * MEDITÁCIÓ * INSPIRÁLÓ IDÉZETEK

A jó élet kulcsa a jó tervezés!

Ez a gondosan összeállított 2023-as határidőnapló segít, hogy kiegyensúlyozott és jól szervezett legyél a következő évben! A Good Life Határidőnapló egész évben támogat majd motiváló tartalmával, hogy személyes vagy akár üzleti terveidet gördülékenyen kezeld.

A védikus asztrológia praktikus, fő célja segíteni abban, hogy az adott napra olyan feladatokat ütemezhess, amiket a bolygók állása jótékonyan támogat. Minden egyes nap alkalmas valamire, a teendőnk csupán annyi, hogy ne menjünk szembe azzal az erővel, ami a világ rendjét igazgatja és amit nem tudunk megváltoztatni. Az asztrológiai előrejelzésekkel könnyedén összpontosíthatsz az egészségedre, boldogságodra, lelki békédre, és kényelmesen tervezheted programjaidat.

Kezdd el rendszerezni a fontos gondolataidat, tervezz, jegyzetelj szabadon, és érd el naplód támogatásával a kitűzött céljaidat!

Tökéletes társként kísér téged egész évben, használd mindennap munkában, iskolában, határidőnaplóként. Töltődj fel inspiráló idézetei, meditációi és rövid önfejlesztő gyakorlatai segítségével!

Adatok
ISBN
5999888041708
Kiadó
Good Life Books
Oldalszám
287
Kiadás éve
2022