Új jelszó kérése
Termék részletek


Giles Kristian-A bosszú istene-Sigurd-saga 1. (új példány)

Giles Kristian-A bosszú istene-Sigurd-saga 1. (új példány)

-25%
Termék ára
3 990 Ft
Akció: 2 988 Ft2988
Kezdete: 2018.08.10   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
A termék tulajdonságai
I. u. 785-ben, Norvégiában kezdődik a történet, amikor Gorm király egyik csatlósa orvul tőrbe csalja és megöli Harald jarlt és harcosainak csapatát; családját, rokonait elpusztítják, földjeit elfoglalják, népét rabszolgasorba döntik. Egyedül a legkisebb fiú, az ifjú Sigurd menekül meg és húga, Runa. A lány fogságba esik, és az áruló Randver jarl őt szemeli ki a fia feleségének.
Miközben a hatalmasságok üldözik, Sigurd azon töpreng, elhagyták-e az istenek - hűséges követőiből és kiváló, kalandok közt verbuvált harcosokból mégis összeállít egy kis csapatot, hogy megbosszulja a családján esett sérelmet, kiszabadítsa húgát, és dicsőséget szerezzen nevének az istenek előtt. Válogatott harcosai meg Ó?in, a Mindenek Atyja segítségével hozzálát bosszúterve megvalósításához - és útján sem ember, sem isten nem állíthatja meg...

Giles Kristan az angliai Leicestershire-ben született 1975-ben. Édesapja angol, édesanyja norvég. A kilencvenes években az Upside Down nevű zenekar vezető énekese volt, és dalszövegeket is írt.
Elsősorban viking témájú történelmi regényei bestsellerek lettek, legismertebb közülük a Raven-sorozat, amelyet 18 nyelvre fordítottak le.
ISBN
9789634062615
Kiadó
Gabo Könyvkiadó
Oldalszám
424
Kiadás éve
2016
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés