Donald J. Trump-Gondolkodj győztesként! (új példány)

-25%
Donald J. Trump-Gondolkodj győztesként! (új példány)
3 790 Ft
2 840 Ft
Részletek
"Lehet, hogy máris sikeres vagyok, de mégis mindennap tanulok valami újat". (Donald J. Trump)
Az elmúlt évtizedek során Donald J. Trump nem csupán számos sikerkönyvet írt, de ezeken felül rövidebb értékezésekben megosztotta a nézeteit és a filozófiáját arról, hogyan élhetünk teljes életet, miként boldogulhatunk a magánéletünkben és a szakmánkban is. Trump személyesen választotta ezen rövid, lényegre törő írásai közül ki a legjobbakat, amelyeket e könyvben összefoglalva megmutatja, hogyan lehet kötetlen tanulással nagyszerű sikereket elérni az üzlet és az élet iskolájában.
Donald J. Trump magvas gondolatai rávilágítanak az életes számos fontos kérdésére. Rövid, lényegre törő írásaiban megmutatja, hogyan lehetünk mi is sikeresek, boldogok, kiegyensúlyozottak. Elolvasva őket páratlan módon megismerhetjük azt a férfit, akiből hamarosan az egész világ leghatalmasabb embere lehet.
A világ Donald J. Trump szemével nézve:
- Barack Obama és egy új világ
- Stephen King és az írás művészete
- Fontos, hogy csapatban játsszunk
- A tanulás új kezdést jelent
- Tanuljunk meg gyorsan dönteni
- Törekedjünk a teljességre
- Adjunk esélyt a magasabb énünknek
- Kapcsoljuk össze a gondolatainkat
- Képzelőerő: a pénzügyi siker kulcsa
- Megfelelő hozzáállás: a munkahelyi siker titka
- A pénzügyek titkos nyelve
- Gondolkozzunk zsenik módjára
- Dolgozzunk a hírnevünkön
- Hogyan gazdagodjunk meg?

Trump neve a minőség garanciája. Vállalkozóként a világ számos pontján szerzett hatalmas vagyont, ingatlanfejlesztőként osztályon felüli épületek megálmodója és kivitelezője. A Trump márka egyet jelent az előkelőséggel és az osztályon felüli minősséggel. Tökéletességre törekedve Donald egyformán sikeresnek bizonyult az ingatlanpiacon és a szórakoztatóiparban. Az NBC tévétársaság A tanonc című műsorának nem csupán főszereplője, de producere is volt. Lenyűgöző energiájával bizonyítja a tehetségét az élet legkülönfélébb területein. Ugyanolyan lelkesen épít felhőkarcolókat, mint golfközpontokat. Napjainkban már a Trump Torony számít New York egyik leghíresebb épületének. A nagyszerű üzletember munkásságát számos kitüntetéssel és elismerő díjjal jutalmazták. Donald nem csupán elképesztő erejű politikus, de az üzletkötés igazi nagymestere és ezen felül tántoríthatatlan elszántságú emberbarát is egyben.
Adatok
ISBN
9786155334818
Kiadó
Trivium Kiadó
Kiadás éve
2016