Új jelszó kérése
Termék részletek


Dési János-SAJTÓSTUL A HÁZBA (új példány)

Dési János-SAJTÓSTUL A HÁZBA (új példány)

-25%
Termék ára
2 800 Ft
Akció: 2 100 Ft2100
Kezdete: 2018.02.06   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
A termék tulajdonságai
"Dési János könyve éppúgy felidézi a régi és szerencsére velünk élő, alkotó nagyok emlékeit - Vitrayét, Friderikuszét, Szegváriét, és a sor még hosszan folytatható lenne -, mint a valamikori, elsüllyedt "kicsikéit", a sajtó napszámosaiét, akikre már csak pár porosodó újságévfolyam és néhány tréfás anekdota emlékezik.
Mik ezek az írások? Szórakoztató, vidám történetek, egyfelől. Móka és kacagás - egy egyáltalán nem vidám korból. Másfelől azonban kiadnak egy korrajzot a sajtónak arról a porladó korszakáról, amikor még nem létezett internet, Facebook. A hírekért, a riportokért meg kellett küzdeni, el kellett utazni, közel kellett menni - nem lehetett csak úgy összelopkodni az anyagot.
S érdekes módon közben mégiscsak maradt idő fergeteges ugratásokra (hogyan hitessük el a kollégával, hogy mindjárt kilövik az űrbe), és az emlékezetes történetekből a szerkesztőségi mindennapok állandó tartozékává váló elbeszélések lettek. S ezek így, most kerülnek a nagyközönség elé.
Ilyenek voltunk? Ilyenek is.
Ráadásul elolvasni mindezt egyszerűbb, biztonságosabb és főképpen szórakoztatóbb, mint átélni. Bár - sokszor az is különös élmény volt...

Vágó István
"
ISBN
9786155667343
Kiadó
Noran Libro Kiadó
Oldalszám
288
Kiadás éve
2017
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés