Új jelszó kérése
Termék részletek


Deepak Chopra-Spirituális útmutatások (új példány)

Deepak Chopra-Spirituális útmutatások (új példány)

-25%
Termék ára
2 990 Ft
Akció: 2 238 Ft
Kezdete: 2018.07.08   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
A termék tulajdonságai
Az élet tele van kisebb-nagyobb kihívásokkal. A spiritualitás ösvényét járva számos megoldás és lehetőség tárul elénk.

Deepek Chopra orvos, tanás és számtalan sikerkönyv szerzője. Pályafutása során kérdések ezreit kapta a legkülönfélébb kihívásokkal szembesülő emberektől. Hogyan éljenek teljesebb életet, miként kerekedjenek felül a kapcsolati problémákon és a személyes akadályokon? Mi a legjobb módszer egy passzív-agresszív barát kezelésére? Újraindítható-e egy megfeneklett karrier? Hogyan találjunk időt a meditálásra egy stresszes és zaklatott világban?
A kérdések között ott rejlenek a felfedezésre váló válaszok.
A szerző ebben az úttörő jellegű könyvben megmutatja, hogyan tágítsuk ki tudatunkat, ami egyben minden gond és konfliktus megoldásának kulcsa. "A titok abban rejlik, hogy a probléma és a megoldás szintje sosem egyezik." ha tudatunkat a megoldás szintjére emeljük, az akadályokat lehetőségekké formáljuk át. Elvezeti az olvasót a "valódi én" világába, ahol a béke, a tisztánlátás és a bölcsesség kalauzol bennünket a válságok idején is.
Chopra számára a spiritualitás elsősorban a tudatról és a tudatosságról szól, nem pedig a vallásos dogmákról, és a konvenciális Isten-képre való támaszkodásról. "Nem létezik hatalmasabb erő a sikerhez és a személyes fejlődéshez vezető úton, mint a tudatosság." A rendkívüli éleslátással íródott könyv olyan gyakorlatias eszközöket és stratégiákat ismertet, amelyek segítenek megküzdeni az élet kihívásaival szemben, és megtapasztalhatjuk a valódi beteljesülést és céltudatosságot.
ISBN
9789633103005
Kiadó
Édesvíz Kiadó
Oldalszám
208
Kiadás éve
2015
Webáruház készítés