Termék részletek


David Jester-A lúzer és a házasság (új példány)

David Jester-A lúzer és a házasság (új példány)

-25%
Termék ára
2 990 Ft
Akció: 2 238 Ft
Kezdete: 2018.10.19   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
A termék tulajdonságai
Kieran McCall fiatalkora balszerencsés szerelmi kalandok sorából áll - kudarc kudarcot követett, és habár mindegyik eset katasztrófával végződött, nem akadt egy sem, amiből Kieran ne tanult volna valami fontosat. Most, felnőttként mintha a kudarcok sorozata végül megszakadni látszana, hiszen elvette élete szerelmét, és gyermekük is született. Azonban a káosz valamiért mindig a nyomában marad...
A lúzer és a házasság Kieran McCall mindennapjait követi végig, bemutatva, hogyan tanul meg együtt élni a házasélet és a gyermeknevelés nyűgjeivel, és hogyan küzd meg béna bébiszitterekkel, teli pelenkákkal, pokoli szomszédokkal, kóbor kacsákkal, valamint a legjobb barátjával, aki még mindig a farkával gondolkodik.
Kieran felnőtt ugyan, de ez nem jelenti azt, hogy érettebb is egyben - vagy akár jottányit változott volna. Egy kicsit még mindig gyerekes, egy kicsit még mindig naiv, és eközben nagyon, de nagyon béna. Idősebb lett, de bölcsebb semmiképpen. És ha nem szedi össze magát, könnyen lehet, hogy minden elveszít.
ISBN
9789632673776
Kiadó
Lazi Könyvkiadó
Oldalszám
288
Kiadás éve
2018