Új jelszó kérése
Termék részletek


Danielle Steel-Pegazus (új példány)

Danielle Steel-Pegazus (új példány)

-25%
Termék ára
2 500 Ft
Akció: 1 873 Ft1873
Kezdete: 2018.08.01   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
A termék tulajdonságai
Nicolas von Bingen és Alex von Hemmerle a német arisztokrácia köztiszteletben álló tagjai gyerekkori jó barátok. Mindketten korán megözvegyültek, és hatalmas bajorországi birtokaikon egyedül nevelik gyermekeiket. Míg Nick elsősorban a fényűző élet örömeit hajszolja, addig Alex a hírneves lipicai lovak tenyésztésének és idomításának szenteli életét.
Egyszeriben minden megváltozik azonban, amikor kiderül, hogy Nick édesanyja zsidó származású volt. A titok felszínre kerülése kiszolgáltatja a családot az egyre kíméletlenebb náci uralomnak, egyik napról a másikra el kell menekülniük Németországból. Hajóra szállnak, hogy Amerikában kezdjenek új életet. Túlélésük és jövőjük záloga Alex felbecsülhetetlen értékű ajándéka: nyolc fajtatiszta ló, köztük két ritka értékes lipicai.
Miközben az elüldözött család magára talál Amerikában, hátrahagyott otthonuk a lángok és a fékevesztett barbárság martalékává válik, az Alex von Hemmerléhez hasonló becsületes emberek pedig megoldhatatlan választási helyzetekkel találják szemben magukat.
ISBN
9789632032740
Kiadó
Maecenas Kiadó
Oldalszám
320
Kiadás éve
2015
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés