Termék részletek


Danielle Steel-A hercegnő (új példány)

Danielle Steel-A hercegnő (új példány)

-25%
Termék ára
2 600 Ft
Akció: 1 948 Ft
Kezdete: 2019.03.01   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Eredeti ár: 2600 Ft Akciós ár: 1948 Ft
Kedvezmény: 25%

A termék tulajdonságai
A páratlan Danielle Steel ezúttal a tizenkilencedik századi Angliá-ba repíti olvasóit. Regényének főszereplője egy előkelő származású ifjú hölgy, aki az érzelmi viharok és az igazság hosszas keresésének rögös útját járja végig.
Angélique Latham anyja halála után édesapja, Westerfield hercege védőszárnyai alatt nevelkedett fel a pompás Belgrave kastélyban, ám amikor édesapja meghal, féltestvérei kíméletlenül elűzik otthonról. A lány mindössze éles elméjére, figyelemre méltó szépségére és egy pénzzel teli erszényre számíthat, hogy túlélje a megpróbáltatásokat.
Referenciák és kapcsolatok híján azonban Angélique nem talál munkát. Kétségbeesésében Párizsba utazik, ahol hirtelen meg-látja a lehetőséget. Egy luxusbordélyt álmodik meg, amely védelmet nyújt a nőknek, és amelyet kizárólag a legelőkelőbb ügyfelek látogathatnak. Nemesi származása, kifogástalan stílusa és az erszényében lapuló pénz segítségével Angélique létrehozza a Le Boudoir-t, ahol befolyásos férfiak, gyönyörű nők és eltitkolt vágyak adnak pikáns randevút egymásnak.
Ám a botrányosság határán élve Angélique vajon megteremt-heti-e valaha is a saját életét, visszaszerezheti-e az őt megillető helyet a világban?
ISBN
9789632033532
Kiadó
Maecenas Kft.
Oldalszám
320
Kiadás éve
2018