Új jelszó kérése
Termék részletek


Dan Simmons-Endymion (új példány)

Dan Simmons-Endymion (új példány)

-25%
Termék ára
3 880 Ft
Akció: 2 910 Ft2910
Kezdete: 2018.02.06   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
A termék tulajdonságai
Kétszázhetvennégy év telt el a Világháló Bukása óta, az univerzumban teljes a káosz. A Hegemónia széthullott darabjait a hamvaiból feltámadó katolikus egyház és hadserege fogja össze a halhatatlanság valóra váltásának révén.
Raul Endymion, az egykori pásztor és elítélt gyilkos akaratán kívül sakkfigurává válik egy olyan kozmikus játszmában, amely az emberiség sorsát hivatott eldönteni. Endymiont az új messiás, egy tizenkét éves kislány testőrévé nevezik ki, és miután egy kék bőrű android is melléjük szegődik, hárman hosszú, veszedelmes és kalandokkal teli útra kelnek az időn, a téren és a valóság szövetén át. Azonban a gyermeket a rejtélyes Shrike - szörnyeteg, gyilkológép, bosszúálló angyal - is követi a 32. századba. Endymionra hárul a feladat, hogy megmentse a kislányt az ellene törő hatalmaktól. Vajon sikerül-e eljuttatni mindenkihez a Tanítómester üzenetét, s ezáltal megváltoztatni a világot… és vajon felkészült-e rá az emberiség?
Dan Simmons többszörös díjnyertes, világhírű tetralógiájának harmadik része mesteri módon szövi tovább a Hyperion és a Hyperion bukása történetét.
ISBN
9786155468858
Kiadó
Agave Könyvek
Oldalszám
624
Kiadás éve
2014
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés