Új jelszó kérése
Termék részletek


Conn Iggulden-Királyok halála (új példány)

Conn Iggulden-Királyok halála (új példány)

-25%
Termék ára
3 490 Ft
Akció: 2 615 Ft2615
Kezdete: 2018.02.06   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Rövid leírás a termékről
Az uralkodó 2.
A termék tulajdonságai
A gladiátorok látványos küzdelmétől a consulok intrikájáig, a Köztársaság gyarapodásáért vívott kegyetlen háborúktól a birodalmat szétszaggató politikai konfliktusokig és szenvedélyes szerelmekig mindent elmesél az ókori Rómáról Az uralkodó című négykötetes regényfolyam.
Az első kötet Róma kapui Julius Caesar gyermek- és ifjúkoráról szól. Ez a második kötet addig meséli el a történetet, amíg Julius Caesar a hatalom küszöbéig jut.

A faital Julius Caesar Rómából Sulla diktatúrája elől menekülve beáll katonának egy hadigályára, amely a Földközi-tengeren védi a Köztársaságot az ellenségtől.
A hajót azonban kalózok tőrbe csalják, Juliust társaival együtt elfogják, s csak hatalmas váltságdíj fejében teszik őket partra Észak-Afrikában. Caesar kihirdeti, hogy bosszúja elől senki sem menekülhet legkevésbé a kalózok.
Saját sereget gyűjt az észak-afrikai provinciában, mellyel leveri a Róma ellen lázadó görögöket, a kalózoktól visszaveszi az elrabolt pénzt és a váltságdíjat, s katonáival győztesként tér vissza Rómába; bátorságának, kérlelhetetlenségének híre messze megelőzi az Örök Városban.
Rómába visszatérve gyermekkori barátjának, Marcus Brutusnak a seregével egyesíti saját legióját, s katonáival részt vesz a Spartacus-féle rabszolgalázadás leverésében. Útjukat visszafelé Rómába az út mellett keresztre feszített rabszolgák haláltusája kíséri.
A Köztársaság végnapjait éli, Julius Caesar és Marcus Brutus kezében pedig egyre nagyobb hatalom összpontosul...
ISBN
9789639635777
Kiadó
Gabo Könyvkiadó
Oldalszám
630
Kiadás éve
2014
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés