Új jelszó kérése
Termék részletek


Charlotte Link-Hazug múlt (új példány)

Charlotte Link-Hazug múlt (új példány)

-25%
Termék ára
3 790 Ft
Akció: 2 838 Ft2838
Kezdete: 2018.08.01   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Rövid leírás a termékről


A termék tulajdonságai
Döbbenettel vegyes iszonyat rázza meg az észak-angliai kisvárost, amikor Richard Linville-t, a köztiszteletben álló, nyugdíjas rendőr főfelügyelőt egy februári, hideg éjszakán a saját otthonában brutálisan meggyilkolják. Vajon kinek állhatott az útjában a visszavonultan élő, feddhetetlen idős férfi?
Linville lánya, Kate az apja halálával elvesztette az egyetlen embert, akit szeretett. A londoni rendőrségen dolgozó nő magányosan, céltalanul tölti a mindennapjait: senkihez sem tud közel kerülni, ráadásul a munkában sem érzi magát sikeresnek. Amikor hazatér gyászolni a szülői házba, úgy érzi, a vidéki rendőrség nem tesz meg mindent az ügy felgöngyölítése érdekében, ezért ő maga ered a gyilkos nyomába. A nyomozás során egyre több holttestre bukkan, és egyre több titokra derül fény az apja múltjából - mintha a férfi nem is az az ember lett volna, akinek ő ismerte.
Ahogy Charlotte Link feszült hangulatú, izgalmas krimijének főhőse közeledik a rejtély megoldásához, szembe kell néznie, mivel jár, ha egy hazugságra épített életről lehull a lepel.
ISBN
9789636439200
Kiadó
General Press
Oldalszám
512
Kiadás éve
2016
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés