Charlie Morley-Álmodj fényt a sötétségbe!

-25%
Charlie Morley-Álmodj fényt a sötétségbe!
2 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 243 Ft
Alakítsd át az árnyék láthatatlan erejét az ébredés energiájává
Részletek
AZ ÁRNYÉK mindazon dolgok - szégyenünk, félelmeink és sebeink, egyúttal isteni fényünk, vakító szépségünk és rejtett tehetségeink - összessége, amelyeket elrejtünk mások elől. A jótékony energia és kreativitás hatalmas forrása, ám amíg elő nem hozzuk a fényre, addig ez az erő kiaknázatlan marad, nem férünk hozzá lehetőségeink teljes tárházához.
Charlie Morley legújabb könyve az árnyék láthatatlan sötétségébe kalauzol bennünket, és megmutatja, hogyan tárjuk fel a benne rejlő aranyat. A tibeti buddhizmus módszereit a nyugati pszichológia modern technikáival ötvözve hozza mozgásba ezt az alkímiai folyamatot.
Valójában ennek a könyvnek nem kevesebb a célja, mint hogy képessé tegye olvasóját életmódjának és álmodási szokásainak megváltoztatására - örökre. Ahogy egyetlen gyertya is be tud világítani egy évezredek óta sötét barlangot, úgy ezek a gyakorlatok is rávilágítanak láthatatlan potenciálunkra.
A tartalomból:
Mi az az árnyék, hogyan teremtjük és vetítjük ki?
Az árnyék különböző típusai, az arany árnyék, őseink árnyéka, a szexuális árnyék.
Gyakorlatok, vizualizációk és meditációk, amelyek segítségével kapcsolódhatunk az árnyékunkhoz és átalakíthatjuk azt.
Az árnyékintegráció jótékony hatásai: megnövekedett energiaszint, spirituális fejlődés
Hogyan tudunk éberen álmodni, behívni arany árnyékunkat és szeretettel átölelni azt?
Charlie Morley sikerkönyvszerző és éberálmodás-tanár, aki a nyugati és a tibeti buddhista perspektívából egyaránt szemlélve közel 10 éve kutatja az árnyékot. Buddhista tanítójától, Jese Rinpocse lámától 2008-ban megkapta a hagyományos tibeti buddhista tanítási engedélyt, és világszerte tart éber álmodás és árnyékmunka témájú workshopokat. www.charliemorley.com
Adatok
ISBN
9789632913520
Kiadó
Bioenergetic Kiadó
Oldalszám
288
Kiadás éve
2018