Új jelszó kérése
Termék részletek


Böszörményi Gyula-Rontásűzők 3.: A tündérköd (új példány)

Böszörményi Gyula-Rontásűzők 3.: A tündérköd (új példány)

-25%
Termék ára
3 500 Ft
Akció: 2 623 Ft
Kezdete: 2018.07.12   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
A termék tulajdonságai
"A dobbanások valahonnan a Pilisből indultak, s körkörösen – mint mikor kavicsot dobunk a vízbe – gyűrűztek szét, mindenhol azonos erővel rázva meg a földet. Esztergomnál a Mária Valéria híd nyolc, épp rajta áthaladó autót „dobott le” a hátáról. A ceglédi szökőkút vízköpő oroszlánja alatt megroppant a kőpárkány, mire a hatalmas szobor lezuhant és pozdorjává tört. Miskolcon kisiklottak a piros villamosok, Debrecenben maguktól kondultak meg a nagytemplom harangjai, Pécsett a dzsámi zöld kupolája beroskadt, Sopronban a Szélmalom-kaszárnya híres tornya úgy dőlt el, mint a kuglibábu, Pozsonyban az óváros minden ablaka és kirakata betört, az ungvári vár vastag falai megrepedtek, Nagyváradon a Fekete Sas Palota alatt beszakadtak a régi csatornajáratok, így a gyönyörű épület egyetlen pillanat alatt összedőlt...
Magyarországot sűrű, rosszindulatú, áthatolhatatlan köd lepte el, így Angelina és Endzsi, a vagány ikerpár ismét az életéért és a hazájáért kénytelen küzdeni.
Mindebben újra segítségükre lesz Teplica kapitány, Tühütüm táltosprofesszor, Nyéktüske, a kilinkó, valamint a lányszíveket megdobogtató garabonc és nyegle, bár szívdöglesztő vetélytársa, Savanyác, a tükörmacsó.
ISBN
9789632457307
Kiadó
Könyvmolyképző Kiadó
Oldalszám
540
Kiadás éve
2013
Webáruház készítés