Termék részletek


Borsa Brown-A maffia szívében (Maffia 3.) (új példány)

Borsa Brown-A maffia szívében (Maffia 3.) (új példány)

-25%
Termék ára
3 500 Ft
Akció: 2 623 Ft
Kezdete: 2018.09.01   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
A termék tulajdonságai
Suzanne új élete küszöbén is harcban áll az érzéseivel. Massimo iránti szerelmét képtelen háttérbe szorítani, ezért úgy dönt, nem küzd tovább önmagával, és alárendeli testét, lelkét annak a férfinak, aki a múltban már annyi fájdalmat okozott neki. Azt reméli, hogy a megbocsáthatatlan megbocsátásával megteremtheti kettejük közös jövőjének alapjait. S talán pont annak a valakinek köszönhetik majd a boldogság újra felcsillanó lehetőségét, aki hármuk közül a leginkább oltalomra szorul...

Vajon a féktelen szenvedély elegendő ahhoz, hogy összetartsa őket? És létezhet-e happy end a maffia világában, ahol a férfiakat eskü kötelezi arra, hogy betartsák a szervezet törvényeit, s ahol bárkiből válhat barát, de ellenség is?

BORSA BROWN hatalmas sikert aratott trilógiájának új kiadású befejező részéből nemcsak az derül ki, hogy van-e végzetesebb dolog az életben a vágynál és a szerelemnél, hanem az is, hogy ennek érdekében képes-e az ember békét kötni saját magával. Az erotikus jelenetekben és szenvedélyes párbeszédekben bővelkedő harmadik kötet minden mélyen rejtőző érzelmet előcsal az olvasóból.
ISBN
9786155596193
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Oldalszám
280
Kiadás éve
2016