Beth Moran - Let It Snow - Szerelem karácsonyra

-17%
Beth Moran - Let It Snow - Szerelem karácsonyra
5 790 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 799 Ft

Éldekorált kiadás

Hull a pelyhes...
Bea Armstrong, a helyi időjós - miután véget ért hosszú távú kapcsolata - igyekszik kerülni a családját, ezzel együtt elkerülhetetlen ,,ugye megmondtam" megjegyzéseiket. Ám ahogy sebesen közeledik a karácsony, végül mégis hazafelé tart a Charis House-ba, a sherwoodi erdő mélyén megbúvó iskolába, amelyet anyja és apja vezet a régi családi otthonukban. Mindennek tetejébe az elviselhetetlen Henry Fairfax - akit a szülei a kezdetektől fogva férjének szemeltek ki - szintén meghívást kapott.
A megváltás egy utolsó pillanatban kapott meghívó formájában érkezik egy felvételi interjúra, amelyen elnyerheti álmai állását. Csak néhány apró probléma akad... Az interjú Skóciában lesz, Bea-nek nincs autója, és máris hull a hó. Az egyetlen megoldás az, hogy Henry elviszi őt. Vajon lehet ennél rosszabb ez a karácsony...?
Ám a felejthetetlen, kétnapos interjú, egy rönkházban töltött éjszaka és egy rémálomszerű, havas tájakon át vezető utazás során Henryről kiderül, hogy egyáltalán nem olyan, mint gondolta. 

Adatok
ISBN
9789636361198
Kiadó
Kossuth Kiadó Zrt
Oldalszám
413
Kiadás éve
2023