Új jelszó kérése
Termék részletek


Barbara Claypole White-Félúton (új példány)

Barbara Claypole White-Félúton (új példány)

-25%
Termék ára
2 990 Ft
Akció: 2 238 Ft2238
Kezdete: 2018.08.01   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Rövid leírás a termékről
A legmélyebb szakadékból is van kiút
A termék tulajdonságai
Will sikeres bestselleríró. Magánélete azonban romokban hever. Magányosan él New York-i loftlakásában, távol tartja magát az érzelmektől, fél az elköteleződéstől, bezárkózva éli világát. Mikor kisfia, Freddy egy autóbalesetben életét veszti, az utolsó emberi kapcsolata is megszűnik. Mikor édesapjának rossz magaviselet miatt kiteszik a szűrét az idősek otthonából, Will válaszút elé kerül: vigye magával édesapját New Yorkba, vagy keressen neki egy idősek otthonát az apja által kedvelt hegy közelében.
Hannah állatorvos. Elvált, a gyerekei elköltöztek otthonról. A munkája az élete, ha kell, éjfélkor is elmegy a pácienseihez, és kóbor állatokat fogad be az otthonába. Mindenkin segít, akin tud, de a hozzá legközelebb állókat nem tudja megmenteni. Mikor a sors az útjába sodorja Willt és az apját, Hannah úgy dönt, befogadja őket üresen álló vendégházába, és megpróbál segíteni nekik. Akkor még nem sejti, hogy ez a döntés életét gyökeresen felforgatja. Ahogy életük összefonódik, egyre jobban érzik, együtt megtalálhatják az utat a boldogsághoz.
Barbara Claypole White regényében két olyan ember találkozásáról olvashatunk, akik megrekedtek az életükben, nem találják az utat a boldogsághoz.
ISBN
9789636438692
Kiadó
General Press Kiadó
Oldalszám
414
Kiadás éve
2016
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés