Új jelszó kérése
Termék részletek


Arturo Pérez-Reverte - Jó emberek (új példány)

Arturo Pérez-Reverte - Jó emberek (új példány)

-25%
Termék ára
3 699 Ft
Akció: 2 775 Ft2775
Kezdete: 2018.02.06   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
A termék tulajdonságai
A XVIII. század végén a Spanyol Királyi Akadémia két tagját, don Hermógenes Molina könyvtárost és don Pedro Zárate admirálist bízzák meg a feladattal, hogy dacolva minden veszéllyel szerezzék be a Spanyolhonban tiltólistán lévő Enciklopédia 28 kötetét. A francia forradalom előestéjén a két felkészületlen utazó a szabadelvűség és a politikai forrongások Párizsába érkezik, miközben ellenséges erők azon munkálkodnak, hogy a tudás és értelem könyve soha ne érkezzen meg Madridba.
Politikai cselszövés, vallási fanatizmus, útonállók és hamis barátok, bosszúvágy és megszegett eskük, és két jó ember, akik maguk sem sejtik, hogy kalandorokból a fény korszakának hírnökeivé válnak az út végére.

Arturo Pérez-Reverte, a tévésorozatban is népszerű Dél Királynője és számos egyéb nemzetközi sikerkönyv szerzője ezúttal is valós személyeket és eseményeket felvonultató, rendkívüli alapossággal megírt történelmi kalandregényt ad olvasói kezébe. A Jó emberek a könyvek erejével kívánták megváltoztatni a világot abban a korban, amikor az új jövőkép egyre inkább háttérbe szorította az idejétmúlt eszméket, és a szabadságvágy trónokat és a fennálló rendet ingatta meg.
ISBN
9789633107294
Kiadó
Libri Kiadó
Oldalszám
544
Kiadás éve
2017
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés