Árnyak erdeje - Jégvarázs 2.

-27%
Árnyak erdeje - Jégvarázs 2.
3 499 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 554 Ft

"- Kérdés. - Olaf kinyitotta a reteszt és kikémlelt az ajtón. - A farkasoknak általában négy mancsuk, két szemük és hosszú, éles foguk van, igaz? - Amikor a nővérek bólintottak, a hóember a szájára tapasztotta kezét, és fejét félrefordítva így szólt: - Akkor azt hiszem, jobb lenne, ha hinnénk Annának.
Az ajtó kivágódott, leröpítve Olaf köntösét és maszkját, a hógömböt pedig a padlóra lökve, ahol ripityára tört. A farkas megtalálta őket.

Vajon Anna meg tud szabadulni a múlt árnyaitól?

Anna minden vágya, hogy segíthessen a nővérének, Elzának. De úgy tűnik, koronázása óta Elza nélküle is boldogul. Sőt, arra készül, hogy hajóra szállva körbeutazza a világot, magára hagyva Annát.
Ám mikor egy rejtélyes betegség sújt le Arendelle-re, Elza körútját elnapolják, ami végre lehetőséget ad Annának, hogy bizonyítson. Anna egy titkos teremre bukkan a kastélyban, és elkántálja az ősi varázsigét, hogy beteljesítse álmát és véget vessen a betegségnek. Ehelyett valami más válik valóra: Anna gyermekkori rémálmainak félelmetes farkasa.
Nővérével, Olaffal, Kristoffal és Svennel az oldalán, Annának az ismeretlenbe kell vetnie magát, hogy megállítsa a lidércfarkas pusztítását. Anna küldetése mítoszok és csodák közé sodorja őt, és nem kevés bátorságra, őszinteségre és mindenekfelett szeretetre lesz szüksége ahhoz, hogy megmentse a világot.

Adatok
ISBN
9789634374633
Kiadó
Kolibri Kiadó
Oldalszám
415
Kiadás éve
2022