Anthony Ryan - A Hollóárnyék-trilógia - A vér éneke, A várúr, A tűzkirálynő

-40%
Anthony Ryan - A Hollóárnyék-trilógia - A vér éneke, A várúr, A tűzkirálynő
14 995 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

8 999 Ft

Vaelin Al Sorna még csak kisfiú, amikor apja, a legfőbb hadúr magára hagyja a Hatodik Rend erődítményének kapujában. Innentől a Rendtestvérei, az Egységes Királyság legendás harcosai kegyetlen kiképzésnek vetik alá, amelyet sokan nem élnek túl. Akik kiállják a vizsgákat, a Hit engesztelhetetlen katonáivá válnak.
Vaelin meggyűlöli apját: úgy érzi, megfosztották örökségétől,és még anyja emlékét is befeketítették. Ráadásul elkezd benne munkálni a véréneke, egyfajta különleges képesség, amely segíti és vezérli küzdelmes útja során. Amíg ő a harcos növendékek elszigetelt életét éli, viharfelhők gyülekeznek az Egységes Királyság egén. Az erdőkben rejtőző eretnekek tanai egyre terjednek, ráadásul nem csak a tengeren túl élő népek vetettek szemet a szigetre, hanem egy olyan ellenség is, amelynek léteznie sem volna szabad. Vaelin sorsa összefonódik a királyságéval, amelynek szolgálatára felesküdött,és amikor feldübörög fülében a vér éneke, kardot kell ragadnia, ha akarja, hanem.
A Hollóárnyék-trilógia első kötete, A vér éneke minden idők egyik legjobbnak tartott fantasydebütálása, amely Anthony Ryant azonnal a legelismertebb szerzők sorába emelte. A magyar olvasók körében is szép sikert ért el, most pedig különleges, kedvezőárú gyűjteményes formában vehetik kézbe az utóbbi évek egyik legmeghatározóbb fantasy trilógiáját azok is, akik korábban lemaradtak róla.

Adatok
ISBN
9789634701958
Kiadó
Fumax
Oldalszám
2112
Kiadás éve
2021