Új jelszó kérése
Termék részletek


Böszörményi Gyula-Rontásűzők 1.: Az időkút (új példány)

Böszörményi Gyula-Rontásűzők 1.: Az időkút (új példány)

-25%
Termék ára
3 500 Ft
Akció: 2 623 Ft2623
Kezdete: 2018.07.12   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
A termék tulajdonságai
Budapest, Kőbánya, mapjainkban.
Két lány, akiket sűrűn összekevernek, hiszen ikrek, pedig Angelina és Endzsi valójában olyanok, mint a tűz és a víz. Az egyik a csinos ruhákat, a romantikus könyveket és a szívhez szóló dallamokat kedveli, míg a másik folyton bajba keveredik, szakadt farmerban jár és metált bömböltet.
Egy reggel aztán arra ébrednek, hogy szüleik valamiféle érthetetlen, idegen nyelven beszélnek, az utcán ló vontatta omnibuszok, az égen hatalmas teherszállító léghajók araszolnak, őket pedig a rendőrség egyik leghíresebb nyomozója üldözi, bár nem követtek el semmit. Az ikreknek csupán egy titokzatos, fiatal fiú kel védelmére, és próbálja őket megszökteti kényszerzubbonyon, Dunán, hegyen és völgyön át. Őrült és mulatságos kalandok, hátborzongató varázslatok, tündérfélék és sárkányok között visz a lányok útja, olyan tájakra és időkbe, amiről addig még csak nem is álmodtak.
Angelina és Endzsi, meg persze Teplica kapitány, Tühütüm táltos, Nyékberzeng és Nyéktüske, valamint a lányszíveket megdobogtató garabonc és nyegle, bár szívdöglesztő vetélytársa, Savanyác kalandjai ezzel a kötettel veszik kezdetüket.
ISBN
9789632451756
Kiadó
Könyvmolyképző Kiadó
Oldalszám
489
Kiadás éve
2009
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés