Új jelszó kérése
Termék részletek


Anita Diamant- A vörös sátor(új példány)

Anita Diamant- A vörös sátor(új példány)

-25%
Termék ára
3 600 Ft
Akció: 2 698 Ft2698
Kezdete: 2018.08.03   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
A termék tulajdonságai
Ha valaki meg akar érteni egy nőt, először is az anyjáról kérdezze. Ez persze nem ilyen egyszerű, hiszen négy anyám is volt, és mind másképpen fegyelmezett, tanított és dédelgetett, más-más adottságokat és félelmeket kaptam tőlük.

Így kezdődik a bibliai időkben játszódó, lélekemelő történet, mely Dína személyes vallomása arról a titkos tudásról, amit nők örökítettek nemzedékről nemzedékre, miközben a férfiak számára tiltott vörös sátorban összegyűltek. Itt mesélték el egymásnak titkaikat holdtöltekor, itt osztották meg egymással az asszonyi tudást születés és halál, szerelem és szex, öröm és fájdalom dolgairól.
Apák öröksége, fiúk viszálykodása, a Kánaánba vezető veszélyes karavánút, rabszolgák és ágyasok, váratlan gyermekáldás és elhazudott esküvő, és persze az igaz szerelem, amiért gyakran nagy árat kellett fizetni.
Anita Diamant időtlen története anyákról és lányaikról immár 28 országban, több mint 3 millió példányban fogyott el, példátlan sikerének köszönhetően nagyszabású tévésorozat készült belőle.
ISBN
9789633108796
Kiadó
Libri Kiadó
Oldalszám
400
Kiadás éve
2016
Megosztom
Funkciók
Webáruház készítés