Allison Brennan-Viharfelhő (új példány)

-25%
Allison Brennan-Viharfelhő (új példány)
3 300 Ft
2 475 Ft
Részletek
MAXINE REVERE, az ellenállhatatlanul okos és vonzó bűnügyi újságírónő a fejébe vette, hogy az öt ember megölésével vádolt Adam Bachman bűnlajstroma ennél hosszabb, például megérzése szerint egy régóta eltűnt idős házaspár meggyilkolása is a nevéhez köthető.
És bár a házaspárt továbbra sem találják – se élve, se holtan –, a pernek Maxine kivételével mindenki a végére akar érni.
A vádlottal készített exkluzív interjú során a gyanúja csak erősödik, és az is kiderül, hogy Adam Bachman jóval többet tud Maxine múltjáról, mint az komfortos lenne…
Sőt a riporter úgy véli, az elmebeteg gyilkos nem dolgozott egyedül, és a társa továbbra is szabadon mászkál.
Max tovább nyomoz, bár szinte mindenki akadályozni próbálja, és a sötét fellegek csak egyre gyűlnek és gyűlnek, ahogy többet megtud az esetekről, és ahogy egyre inkább összefonódnak vele is a szálak. Még nem sejti, hogy egy szociopata őrült csak azt figyeli, hogy egyetlen hibát vétsen – és ő akkor majd ott vár rá…

Rengeteg krimit olvasok, szeretek együtt nyomozni a rendőrökkel, borzongani a szereplőkkel. Ez a feszültséggel teli, hátborzongató thriller a briliáns Allison Brennan tollából a legújabb kedvencem.
Garantálható, hogy olvasása közben, akárcsak én, te is majd gyakran körbejársz a lakásban – ellenőrzés céljából…
Csak hogy biztos légy abban: biztonságban vagy.
Adatok
ISBN
9786155469909
Kiadó
Erewan Kiadó
Oldalszám
520
Kiadás éve
2016
Hasonló termékek