Új jelszó kérése
Termék részletek


AlliFatima Melek-Szulejmán szíve (új példány)

AlliFatima Melek-Szulejmán szíve (új példány)

-25%
Termék ára
4 490 Ft
Akció: 3 363 Ft
Kezdete: 2018.08.01   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
A termék tulajdonságai
Szulejmán szultán Magyarországon tért meg a Mindenhatóhoz. Hiába aratott diadalt a török sereg, hiszen a padisah nem élte túl a háborút.
Utódja, Szelim szultán elrendeli, hogy épüljön síremlék az apjának. Eközben a Fényességes Portán a hárem két legbefolyásosabb asszonya, a két nagy cselszövő, Mihrimah szultána és Nurbanu, az új szultán első ágyasa is megdöbbenve értesül arról, hogy az elhunyt Szulejmán nemcsak egy, de két síremléket is kapott.
A másikat messze északon, magyar földön építették az elhunyt szívének. Hamarosan évről évre zarándokok ezrei kelnek útra, hogy eljussanak erre a távoli, szent helyre. Szulejmán szíve azonban nem csupán a tiszta lelkű, igazságot kereső embereket vonzza magához.
Miközben Nurbanu arra készül, hogy leszámoljon a birodalom legerősebb emberével, az idős fővezérrel, Indiából titokzatos utazók érkeznek a birodalomba.
A véres játszmába nem csupán az isztambuli hárem gyönyörű hölgyei keverednek bele, de Gyöngyi, Musztafa és Jutka is.
Az isztambuli szépasszonyok és a napkeleti nagyurak azonban nem számítanak arra, hogy a szigetvári mocsárban ősi erők várják a rosszindulatú behatolókat.
ISBN
9786155334757
Kiadó
Trivium Kiadó
Oldalszám
416
Kiadás éve
2016
Webáruház készítés